Even voorstellen: Laurence 🌿
Hi! Ik ben Laurence — geboren in Amstelveen en opgegroeid met twee zussen, waaronder mijn tweelingzus (en ja, we hebben ooit op 1 april van klas gewisseld)
In mijn tienerjaren was ik op zaterdagochtend te vinden op het voetbalveld; ik speelde fanatiek in een meiden- en later dameselftal.

Na de middelbare school studeerde ik Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en werkte ruim 14 jaar in communicatie & marketing.
In 2014 trouwde ik met Remôn en twee jaar later mochten we onze dochter Liv verwelkomen 💕.
In 2020 gooiden we het roer om: we namen samen een hotel & restaurant over in Abcoude. Net geopend… en toen kwam corona. Wat een droom leek, bleek een flinke uitdaging.
Na anderhalf jaar nam Remon afscheid van de zaak, en hield ik het draaiende tot we een koper vonden. Pittig? Zeker. Maar ook ongelofelijk leerzaam. Ik ging van communicatieadviseur naar ondernemer, gastvrouw, barista, boekhouder én manusje-van-alles.
Ervaring rijker, illusie armer — maar het zaadje voor hospitality was geplant. 🌱
Daarna werkte ik als F&B manager en later als restaurantmanager bij Van der Valk Schiphol. Een bruisende omgeving waar ik enorm veel heb geleerd — over mensen, processen en leiderschap.
Maar toch… begon het weer te kriebelen.
We verlangden naar meer rust, ruimte en groen. Een plek waar we als gezin konden landen, met ruimte voor familie, vrienden, gasten én misschien zelfs drie kippetjes (én inmiddels zijn ze er hoor!).
Zuid-Limburg voelde voor ons altijd al als thuiskomen. En toen kwam Hulsberg op ons pad. Een nieuw hoofdstuk begon — en onze droom van een eigen B&B werd werkelijkheid.
Wat leuk dat je hier bent — ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!